Arrangementsprogram

Følg os på Facebook

Biblioteket på Facebook

Netmedier

eReolen

Filmstriben
Digital artikelserivce
     

Mød os på Pinterest

Bibliotekslinks

bibliotek.dk

Biblioteksvagten

Palles Gavebod

Recent reviews
51612272
Author: Tolstoj, Lev
Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating
27403174
Author: Browne, Hester
Selected rating Selected rating Selected rating Selected rating Selected rating Selected rating Selected rating Provide rating Provide rating Provide rating
Bliv inspireret til at komme i gang med at løbe
51100247
25718089
27731023
27717853
51620119
Nyheder

Når dyrene drømmerAt være teenager er at være i forandring; kroppen ændrer sig, hormonerne bobler. Men for Marie er denne transformation af en helt anden, og langt voldsommere natur. En mystisk sygdom nedarvet fra hendes mor, begynder at røre på sig, og Marie begynder langsomt at blive noget mere, og mørkere end blot sig selv…

Når dyrene drømmer er en brutal coming-of-age historie, sat i en lille fiskerby ved Vesterhavet, omgivet af den nådesløse, barske natur. Det er en stemningsmættet fortælling om det der lurer under overfladen, og frygten for det ukendte.

Dukketeater Peters rejse

Nærer du en stærk udlængsel og en drøm om at se verden?

Så skal du komme til Fredagscafé på Hillerød Bibliotek fredag d. 24. april kl. 16.

Der vil den nybagte student Peter Dau Jensen fortælle om planlægningen og udbyttet af sin spændende rejse til børnebiblioteket LibroAlegre i Chile.

Undervejs sendte han en række rejsebreve til Hillerød Bibliotek - det seneste kan du læse her.

Vi glæder os til at se jer!

Puk DamsgaardJournalist, forfatter og mellemøstkorrespondent Puk Damsgaard, vinder Læsernes Bogpris 2015 for hendes nærværende og kompetente skildring af krigen i Syrien i Hvor solen græder.

Lokalhistorisk ArkivLokalhistorisk Arkiv på Hillerød Bibliotek søger frivillige til at arbejde med registrering i arkivsystemet Arkibas og til scanning af fotos, samt til at starte en slægtsforskningscafé.

Hvis du har interesse for lokalhistorie og lokalkendskab, IT-kendskab samt evnen til at arbejde systematisk eller en særlig interesse for og viden om slægtsforskning, er det måske noget for dig.

Bøgerne

Nu kan du hente dine bogkasser!

Er du blevet valgt som boguddeler til Danmark Læser Dagen? Så kan du nu hente din bogkasse på biblioteket. Du skal medbringe en udskrift af den mail, du har modtaget fra Kulturministeriet som kvittering.


Jyllandsposten 1914Dyk ned i historien set gennem avismediet, og læs f.eks. omtaler af gamle kriminalsager, eller oplev pressedækningen af 1. verdenskrigs tidlige dage.  

Mulighederne er mange med Mediestream Aviser, som er Statsbibliotekets nye indgang til deres digitale samling af historiske avissider. Og nu kan du søge i materialet! Hjemmefra har du adgang ikke mindre end 280.000 avissider udgivet før 1. januar 1916 - God fornøjelse!

Føljetonen forsideHvordan inspirerer man mennesker til at begynde at læse skønlitteratur?

Sådan lyder det underliggende spørgsmål i hele Danmark Læser-kampagnen. I Hillerød har vi opsat arbejdspladsbiblioteker, er gået fra dør til dør i et helt boligområde, har udviklet et læsekompas og startet læsegrupper for socialt svage borgere. Men virker denne type tiltag, og hvis de gør, hvordan og hvorfor?

Få svarene i Føljetonen, som du nu frit kan downloade til din tablet eller e-reader her på hjemmesiden - god fornøjelse!

tidsskrifterVi har udvidet vores samling af tidsskrifter og abonnerer nu også på: Det populære blad "Olivia", hestemagasinet "Wendy" og "Kon4mation".

Bladene kan lånes med hjem bortset fra det nyeste nummer.

Kom på biblioteket og se, hvilke andre blade, du kan låne.

ZinioMed online tjenesten Zinio får du adgang til et stort antal engelsksprogede e-magasiner, direkte på din tablet, e-reader, smartphone eller PC.

Udvalget består både af populære ”bladre-magasiner” og mere hardcore fagtidsskrifter, og alt i alt kan du vælge mellem ikke mindre end 190 af de mest populære magasiner, og den nyeste udgave af et magasin udkommer på Zinio samtidig med den trykte version - så der er ingen ventetid.

Tikanten 1950 erneSkansevej i midten af 1950`erne – billedet er taget i forbindelse med en omlægning af Tikanten. I baggrunden ses alderdomshjemmet ”Kirsebærbakken”.

Mød os på Facebook
 
 
Åbningstider
Tirsdag 21. april
Hillerød Hovedbibliotek Åbningstid: 10:00-19:00 Betjening : 13:00-18:00
Skævinge Bibliotek Åbningstid: 07:00-21:00
Lokalarkivet 12:30-17:00
About the library
Nye materialer

Nye Bøger

Nye Lydbøger

Ny Musik

Nye Film

Nye Spil

Biblioteket på mobilen

Hillerød Bibliotekerne | Christiansgade 1 | 3400 Hillerød | Tlf.: 7232 5800 | E-mail: bibliotek@hillerod.dk | EAN-numre | CVR-nr.: 29189366