Arrangementsprogram

Litteraturfestival 2015

Ordet er Løs på Hillerød Bibliotekerne

Følg os på Facebook

Biblioteket på Facebook

Instagram @hillbib

Mød os på Pinterest

Netmedier

eReolen

Filmstriben
Digital artikelserivce
     

Bibliotekslinks

bibliotek.dk

Biblioteksvagten

Palles Gavebod

Bliv inspireret til at komme i gang med at løbe
51711939
51763688
51775392
51440366
51384369
Nyheder

Edith Bruhn markedsdagen 1898Det er ikke kun fotografier der findes i arkivets gemmer. Ved en markedsdag i 1898 blev købmand Bruhn`s to døtre Edith og Elisabeth klippet i silhuetter. Et sjovt minde fra en sikkert livlig markedsdag. Købmanden havde sin forretning Slotsgade 36.

CirkusbarnCirkusbarn er historien om Rosalina Aida på 13.
Rosa er trapezspringer i et omrejsende cirkus, hvor de andre artister er hendes familie. Rosas mor forlod cirkus og Rosa da hun var lille, og Rosa har arbejdet som trapezspringer lige siden, noget hun får til at se legende let ud. Kun en, hendes ven Rob, ved hvor bange hun i virkeligheden er for at falde ned.

Omrejsende cirkusser har det med at rejse til spændende steder, og lige pludselig er de nået til den by Rosas mor kommer fra. Herfra ændrer hverdagen sig. Rosa møder Silke, der har nogle ganske særlige evner, og en smuk dreng med mørke øjne...

 

Læs Vogue via Zinio!Hillerød Bibliotekerne giver dig mulighed for at læse de mange – faktisk hele 343 – magasiner, som Zinio indeholder.

Lonely Planet Traveller, New York Magazine, Vogue og Rolling Stone er bare få eksempler på tidsskrifter, som vi nu kan tilbyde, efter at aftalen mellem bibliotekerne og Zinio er blevet fornyet og udvidet.

Så har du brugt det før, så er der nu meget mere at vælge imellem. Har du aldrig brugt Zinio – så var det måske nu, du skulle prøve. 

Min lejlighed i ParisDer kommer løbende nye film på Filmstriben, og en af de nyeste der er tilføjet, er den skønne Min lejlighed i Paris.

Den i egne øjne mislykkede Mathias Gold er på spanden og kommer til Paris for at score kassen ved et hurtigt boligsalg. Han har arvet en kæmpeejendom med have. Men han arver også faderens elskerinde, der kan blive boende i huset til hun dør!

Se den på Filmstribens app, eller via Filmstriben.dk.

strikKan du lide at strikke? Så kom ind på Skævinge Bibliotek hver onsdag kl. 19-21 - første gang 22. juli. Vi hygger og strikker over en kop kaffe/the.

Det er gratis at deltage. Tilmelding skal ske på telefon 3014 1899.

OBS: For at kunne komme ind på biblioteket i dette tidsrum, skal man være indmeldt som låner. Smut forbi med dit sundhedskort mandag eller onsdag mellem kl. 14-18 eller lørdag kl. 10-14 og bliv meldt ind hos personalet.

Læsekredsprogram 2015/2016Nu er det tid til at tilmelde dig efterårets nye læsekredse. Biblioteket starter 5 nye tema-læsekredse op i oktober måned. Kredsene mødes 1 gang om måneden på en fast ugedag - her på Hillerød bibliotek.

Læsekredse er for alle, der læser bøger og kan lide at dele deres læseoplevelse og refleksioner med andre læsere. 

Læs mere om dette års tema-læsekredse i programmet.

ForsideKom og hent det nye efterårsprogram, der bugner med gode oplevelser for store og små.

Det byder bl.a. på litterære og musikalske hovedattraktioner som Benny Andersen og Familien Koppel. Ogs børnefamilier kan glæde sig til helt nye aktiviteter, hvor fantasi, leg og kreativitet slippes løs.

eReolenSom vi tidligere har beskrevet her på hjemmesiden, har vi været nødsaget til at nedsætte kvoterne for udlån af e-bøger på eReolen, hvilket er beklageligt lige her i ferieperioden. 

Heldigvis er der masser af ekstra lån at hente, og der netop kommet en opdatering til eReolens app, der gør at du nu kan se hvilke titler du altid kan låne, selvom kvoten er opbrugt. 

e-reolens logo

Nye kvoter for lån på e-reolen, netlydbog og filmstriben.

Fremover kan man låne 3 film pr. uge og max. 8 film pr. måned på Filmstriben. På eReolen kan man have 4 samtidige lån af e-bøger eller lydbøger.

BKF sommer

Nordsjællandske BKF-kunstnere. 

ILLUSION er årets tema, når nordsjællandske kunstnere viser deres værker på årets sommerudstilling. Her kan ses malerier, fotografier, skulpturer og mange flere udtryk og genrer. Vises i perioden 6. juli - 29. august.
Mød os på Facebook
 
 
Åbningstider
Mandag 3. august
Hillerød Hovedbibliotek Åbningstid: 10:00-19:00 Betjening : 10:00-18:00
Skævinge Bibliotek Åbningstid: 07:00-21:00 Betjening : 14:00-18:00
Lokalarkivet Lukket
About the library
Nye materialer

Nye Bøger

Nye Lydbøger

Ny Musik

Nye Film

Nye Spil

Biblioteket på mobilen

Recent reviews
51647971
Author: Bastian, Mirjam
Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating
51612310
Author: Nielsen, Emma Elisabeth
Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating
51319079
Author: Vinn Nielsen, Bent
Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating
Hillerød Bibliotekerne | Christiansgade 1 | 3400 Hillerød | Tlf.: 7232 5800 | E-mail: bibliotek@hillerod.dk | EAN-numre | CVR-nr.: 29189366