Følg os på Facebook

Biblioteket på Facebook

Biblioteket på Facebook

Arrangementer
Forår 2014


Du kan hente det digitale program for bibliotekets arrangementer, kurser og kunstudstillinger ved at klikke på billedet. 

Det trykte program kan du hente på biblioteket.

Netmedier

eReolen

ebib

Filmstriben

Netlydbog.dk
 

Møs os på Pinterest

Bibliotekslinks

bibliotek.dk

Biblioteksvagten

Palles Gavebod

Recent reviews
29399638
Author: Bolaño, Roberto
Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating
28696418
Author: Brask, Morten
Selected rating Selected rating Selected rating Selected rating Selected rating Selected rating Selected rating Selected rating Provide rating Provide rating
29665982
Author: Knausgård, Karl Ove
Selected rating Selected rating Selected rating Selected rating Selected rating Selected rating Selected rating Selected rating Selected rating Selected rating
Bliv inspireret til at komme i gang med at løbe
28279949
50918858
28986289
28517351
50776263
Nyheder

Bibliotekerne er lukket i PåskenHillerød og Skævinge Bibliotek er lukket Skærtorsdag, Langfredag, Påskelørdag, 2. Påskedag.

Dette gælder også den selvbetjente tid på Skævinge Bibliotek.

Rigtig god Påske til jer alle. Og på gensyn tirsdag den 22. april.

 

Har du let ved at skabe kontakt til andre mennesker?

Er du vedholdende, nem at arbejde sammen med, og elsker du litteratur? 

Så er det dig, vi leder efter!

Kender du til det verdensomspændende computerspil INGRESS, som samtidig også rummer gode muligheder for at komme omkring i landskabet, i byer og parker og meget mere?

Et spin af løgne – SMS-krimi af Sissel-Jo GazanET SPIN AF LØGNE er en helt ny SMS-krimi af Sissel-Jo Gazan. ET SPIN AF LØGNE er en ung piges ultimative hævn over den mand, der satte en stopper for hendes barndom.

 


Litteratursiden er usædvanlig god formidling, fyldt med anmeldelser, analyser, forfatterportrætter og bogdebat. Opret dig som bruger og sig din mening, om det du læser.

Fredag d. 25. april kl. 15 er der fernisering på Byskolens SFO’s bogudstilling i Børn & Unge på Hillerød Bibliotek.  Børn fra Byskolens SFO har i det seneste år arbejdet med at udfolde sig kreativt med gamle bøger. Børnene har hver valgt en gammel bog, som de i løbet af året har udsmykket

Lokalhistorisk arkiv holder lukket tirsdag den 22. april. 

Torsdag 24. april | 19.30- 20.30 | Hillerød Bibliotek | 50 kr. | Billetsalg fra 7.4.

sanne søndergaardKomiker og forfatter Sanne Søndergaard gør latter- og tankevækkende op med angsten for det grønne bord. Det handler om den rigtige forberedelse, og om at have værktøjerne til at levere varen, når det gælder.

Kom og få både grin og gode råd!

Billetter a 50 kr. kan købes her fra 7. april

Anmeldelser, forfatterportrætter og boginspiration on-the-go.  

Med litteratursiden.dk’s nye app, kan du finde inspiration blandt Litteratursidens tusindvis af anmeldelser, forfatterportrætter og boglister.

Få stillet din nysgerrighed, få svar på dine spørgsmål og få læseinspiration på Forfatterweb. Forfatterweb.dk  indeholder omkring 1.000 portrætter af danske og udenlandske forfattere. Her er både de lysende talenter og de store klassikere – lige til at blive lidt klogere på.

Mød os på Facebook
 
 
Åbningstider
Nye materialer

Nye Bøger

Nye Lydbøger

Ny Musik

Nye Film

Nye Spil

Biblioteket på mobilen

MobilApp

Hillerød Bibliotekerne | Christiansgade 1 | 3400 Hillerød | Tlf.: 7232 5800 | E-mail: bibliotek@hillerod.dk | EAN-numre | CVR-nr.: 29189366